Kabel aloi aluminium

Kabel alloy aluminium langkung dipercaya dina hal résistansi kana korosi sareng retardan seuneu. Alinea aluminium AA8000 dilakukeun ku nambihan bumi anu langka, anu langkung saé tibatan logam murni tina segi erosi sareng tahan seuneu. Ayeuna, kabel alloy aluminium parantos dianggo di Amérika Serikat langkung ti 40 taun. Tina aplikasi ka ayeuna, teu kantos aya kakirangan kabel alloy aluminium sareng seuneu. Éta tiasa katingali yén kasiling kabel aloi aluminium relatif dipercaya. refrigerator-freezer/