Wilujeng sumping kanggo BEA

Berita Industri

  • Aplikasi aluminium dina awak

    Aluminium parantos janten bahan anu saé pikeun sababaraha tukang. Mobil sareng badan aluminium ngagaduhan poténsi anu ageung pikeun ningkatkeun ékonomi bahan bakar, résistansi dampak sareng penanganan. Seueur tukang mobil di sakumna dunya ningali masa depan awak aluminium sareng yakin yén bahan ieu bakal ngamajukeun pamekaran t ...
    Maca deui