Aplikasi aluminium dina awak

Aluminium parantos janten bahan anu saé pikeun sababaraha tukang. Mobil sareng badan aluminium ngagaduhan poténsi anu ageung pikeun ningkatkeun ékonomi bahan bakar, résistansi dampak sareng penanganan. Seueur tukang mobil di sakumna dunya ningali masa depan mayit aluminium sareng yakin yén bahan ieu bakal ngamajukeun pamekaran industri mobil.

Pelat aluminium kabentuk dina cara anu sami sareng piring baja, ngahanaskeun rod ka 538 derajat Celsius sareng gulung antara dua penggelek pikeun masihan bentukna rata. Ti moment ieu, persiapan awal ieu bakal dilakukeun ku sababaraha cara, boh tina handapeun limun ka kaléngan atanapi janten bahan pikeun nyieun mobil, prosésna sami, ngan ukur bédana nyaéta parobihan komposisi kimia. Logam cahaya anu dianggo dina industri otomotif tiasa ngandung 15 aloi aluminium anu béda sareng dikuatkeun kalayan tambaga sareng silikon.

Aluminium henteu gampang dilas. Alumina dina beungeut bahan tiasa gampang nyerep bensin, sahingga ngajantenkeun celah kana kasa, sahingga ngaruksak weld. Sabalikna, piring aluminium nganggo beungkeutan kakuatan anu luhur sareng rivets diri.

Kalayan ngembangkeun téknologi, produser parantos ngarobah kana prosés énggal, nyusun barisan papanggihan, ngagantian tempat kénging standar sareng jinis laser laser anyar, sareng ngalabarkeun jutaan dolar dina pembaharuan tina pangiriman. Rivet mangrupikeun unsur anu énggal sareng lami, nalika langsir dipasang dina mobil, prosés welding parantos nyimpang tina kalolobaan héran aplikasi dina garis pamasangan.

Aranjeunna nyorong permukaan logam tanpa pemanasan, percanten sareng soot. Tapi aranjeunna tiasa mastikeun komponen-komponen ku las tempat, mésér alat anyar kalayan biaya anu langkung saé, sareng ngoméan barisan pemasangan logam nganggo robot welding mahal. Riveting ngagaduhan kauntungan anu penting: robot tiasa gampang nangtukeun katepatan tina posisi rivet, anu ngagaduhan dampak anu positif pisan kana kualitas padamelan. Fix pangikat unsur ieu ku pangeboran liang dina sababaraha piring aluminium sareng ngalereskeun aranjeunna dina prosés. Skru bakal ngahasilkeun panas dina prosés puteran sareng nalika sababaraha potongan bahan nembus, sareng pemanasan bakal nyababkeun logam dilegakeun. Nalika éta cools, liang na sempit, tightens screws, sareng ngabentuk sambungan anu kuat pisan. Téknologi pengikat ieu umumna dianggo ku mobil Éropa. Kauntunganana murah, sederhana, sareng teu kedah pasang alat anyar anu mahal.

Kusabab aluminium henteu magnetized, perusahaan mobil kedah ngagentos alat-alat perhimpunanna. Anggo cengkraman vakum sanes cengkraman magnét pikeun nyandak bagian tina logam. Salaku tambahan, kauntungan tina produksi mobil aluminium parantos dicatet, ngirangan huru-hara di bengkel Déwan sareng alat-alat. Dibandingkeun sareng welder pokus tradisional, peralatan pikeun ngolah alumina langkung kompak. Ruang deui, kirang bising. Éta janten langkung gampang pikeun insinyur damel di pabrik anu dina kaayaan sapertos kitu.


Waktu pos: Jan-16-2020