Proses Réduksi Propil Aluminium

teknologi rocessing propil ekstrusi propil aluminium.

Ngolah profil aluminium extruded.

Propil aluminium dileburkeun sareng di extruded pikeun nyandak bagian-bagian anu béda tina alumunium. Proses produksi profil aluminium kalolobaanana diwangun ku 3 prosés.

maranéhna nyaéta:

Casting → Ngawét → Mewarna.

Di antawisna, warna biasana dina lapisan palapis éléktroforetik, oksidasi, nyemprot bubuk, nyemprot fluorocarbon, pamindahan sisikian kai sareng saterasna.

xcv

Dina tulisan ieu, anjeun bakal mendakan inpormasi ngeunaan cara nyieun profil aluminium sareng naon aturan dasar anu kedah dipertimbangkeun nalika produksi.

Propil ékstrusi aluminium mangrupikeun metode ngarobah aloi alumunium kana objék (ékstrusi alumunium maot).

Kalayan profil cross-sectional, cocog pikeun sagala rupa prosés extrusion.Inggunakeun pinuh ku sipat fisik anu asli tina aluminium.Kondukturan aluminium ngajadikeun gampang pikeun ngolah sareng tuang, sareng kapadetan sareng karasa alumunium nyaéta salah sahiji. -pentingna tina baja, sahingga produk akhir nunjukkeun stabilitas sareng kakuatan, khususna nalika dieusian ku metal.Processing prinsip profil profil ékstrusi aluminium sanésna.

Proses ngolah profil aluminium kalebet léngkah-léngkah ieu: -Sainna ogé mendesain sareng nyiptakeun bentuk cetakan, sél sél cylindrical aluminium dipanaskeun nepi ka 800 ° F-925 ° F.Tuluykeun mindahkeun bilét aluminium ka loader sareng nambihan pelumas kana pédah nyegah eta nempel kana extruder.Handle atanapi shutter.Laku tekanan anu kuat ka blok dummy sareng punch pikeun ngadorong bilet aluminium kana wadahna, maksa ngalangkungan die.To nyegah pembentukan oksida, ngenalkeun gas atanapi gas cair sareng ngawenangkeun nitrogén nyalur kana bagian-bagian tina acina. Ieu nyiptakeun suasana anu léngkah sareng ningkatkeun kahirupan kapang. Bagian extruded dialihkeun ka méja lontar salaku bagian anu dipanjangkeun, anu ayeuna mangrupikeun bentuk anu sami sareng bukaan maot. teras ditarik kana meja penyejukan, anu kipas ngeringkeun aluminium extrusions.After deui digawe ku aluminium, extruded alumunium dipindahkeun ka usungan pikeun ngaluruskan sareng kerja keras hardening. panjang dina ragaji méja. Léngkah terakhir nyaéta panas ngubaran bagian-bagian extruded dina oven ageung.Int hardening aluminium ku nyepetkeun prosés sepuh.

Anjeun bakal maca ringkesan prosés anu di handap ieu: Aluminum extrusion profiles.In, komplikasi sanésna tiasa diterapkeun dina prosés pikeun ngarobihkeun bagian section.For extruded, pikeun nyieun bagian anu kosong, pin atanapi mandrel perforated disimpen dina mold.After process extrusion.You tiasa milih tina sababaraha pilihan pikeun nyaluyukeun warna, tékstur, sareng kacaangan permukaan alumunium. Ieu tiasa ngalipetkeun aluminium anodizing atanapi painting.Today, extrusion alumunium dianggo pikeun rupa-rupa tujuan. kalebet bagian tina Stasion Spasi Internasional (ISS) .Terapan anu sanésna disababkeun ku sipat aluminium anu mangpaat, tina kombinasi kakuatan sareng duktum unik ka konduktivitas listrikna.Itipitas anu henteu magnetik sareng kamampuanna dikitar ulang sababaraha kali tanpa leungitna ngeunaan integritas.All kapabilitas ieu ngadamel profil aluminium minangka solusi anu lumayan sareng adaptable anu tiasa nyumponan ningkatkeun kabutuhan manufaktur.You tiasa ngahubungi kami ngeunaan kabutuhan anjeun. s pikeun profil aluminium.


Waktu pos: Jan-16-2020