Wilujeng Ka HANYU

Warta

  • Proses Réduksi Propil Aluminium

    teknologi rocessing propil ekstrusi propil aluminium. Ngolah profil aluminium extruded. Propil aluminium dileburkeun sareng di extruded pikeun nyandak bagian-bagian anu béda tina alumunium. Proses produksi profil aluminium kalolobaanana diwangun ku 3 prosés. aranjeunna nyaéta: Casting → Regangan → Ngawarnaan. ...
    Maca deui
  • Aplikasi aluminium dina awak

    Aluminium parantos janten bahan anu saé pikeun sababaraha tukang. Mobil sareng badan aluminium ngagaduhan poténsi anu ageung pikeun ningkatkeun ékonomi bahan bakar, résistansi dampak sareng penanganan. Seueur tukang mobil di sakumna dunya ningali masa depan awak aluminium sareng yakin yén bahan ieu bakal ngamajukeun pamekaran t ...
    Maca deui
  • Sakedik kanyaho ngeunaan alumunium

    fakta luminum masihan anjeun inpormasi ngeunaan unsur alami anu dianggo dina sababaraha jinis industri. Aluminium dianggap salaku barang anu niiskeun. Éta modern, langsing, kuat sareng ramping. Anjeun tiasa mendakan aluminium anu dipaké pikeun nyiptakeun kaléng, botol sareng seueur produk anu sanés. Ieu sababaraha fakta pikaresepeun ngeunaan aluminium ...
    Maca deui