Anyar batré énergi batré aluminium

1. cangkang aluminium batré mobil énergi énggal gaduh kakuatan khusus anu tinggi, modulus khusus, kateguhan narekahan, kakuatan kacapean sareng stabilitas korosi korosi. Kusabab bahan aloi aluminium ngagaduhan kapadetan anu rendah, henteu magnét, aloi kalebet stabil dina suhu rendah, résistansi spésifik dina médan magnét, hawa anu alus, sareng atenuasi gancang tina énergi radiasi ngainduksi.

2. Perawatan permukaan kasus batré aluminium mangrupikeun nyemprot éléktrostatik, sareng warna na ogé beunghar. Warna na umumna pareum bodas, abu poék, hideung, sareng héjo militér.

3. Kasus batré aluminium gaduh kaunggulan aloi alumunium, janten ogé hampang sareng awét nalika dicét.

4. Kasus batré aluminium langkung plastik, sareng produktivitasna langkung saé tibatan propil sanés, sareng éta ogé ngagaduhan castability anu saé, saengga gaduh kauntungan anu hadé pikeun produksi.

5. Kasus batré aluminium bakal diolah ku prosés panas sareng tiis. Kasus batré aluminium anu dilakukeun ku cara kieu bakal gaduh daya tahan korosi anu kuat. Hasilna, batré kasus aluminium langkung pelindung.

6. cangkang aluminium ieu ogé ngagaduhan kamuluan anu alus, anu tiasa dilakukeun kana alloy cahaya sareng seueur unsur logam, sareng bahanna hampang. Sipat bahan kimia stabil, henteu magnétik, tiasa didaur ulang sareng dianggo deui, sareng mangrupikeun bahan logam anu bénéng sareng daur ulang. Sareng density leutik, tékstur hampang, mangrupikeun pertandingan anu saé pikeun kandaraan énergi énggal.

sdb