Barung Aluminium kerung

Sasmita aloi umum: 1100, 3003

Kelas aloi

status

ketebalan

lebar

1100 Jalur aluminium sagelas jalur

H18

0.15mm-0.3mm

20-1650mm

1060 Kaca kerang aluminium kerung

H18

0.15mm-0.3mm

20-1650mm

3003 Jalur aluminium sagelas jalur

H18

0.15mm-0.3mm

20-1650mm

3003 Jalur aluminium sagelas jalur

H26

0.25mm-0.4mm

20-1650mm

Strip aluménis kerung mangrupikeun salah sahiji bahan anu dipikabutuh pikeun ngahasilkeun kaca insulasi. Kualitasna langsung aya hubunganana sareng pangaruh kaca insulasi, umur jasa na sareng fungsi insulasi panas. Fungsina utama nyaéta pikeun merata dua atanapi leuwih potongan kaca dina gelas kerung sareng maénkeun peran anu ngadukung. Saatos puluhan prosés, permukaanna lancar, henteu dioksidasi, henteu korosip, sareng teu aya pangaruh kana desiccant. Éta jinis anyar bahan wangunan anu ramah lingkungan. Dina waktos anu sami, aluminium ngagaduhan prestasi nyerep sora anu saé sareng kinerja refleksi cahaya, janten éta pakakas anu paling cocog.
Jalur aluminium khusus kanggo spacers kaca sareng aluminium dipaké dina ngolah sareng pabrik kaca insulasi. Éta tiasa ngagulung, henteu gampang pegat, henteu gampang retak, ukuran ukuran anu pas, henteu burr, permukaan aluminium jajan, bentuk datar, euweuh permukaan cacad, gampang tinggi. Frékuénsi las. Diaméter motong jalur aluminium tiasa ngahontal 1600mm, anu tiasa ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan kaleungitan limbah pikeun nasabah. Jalur aluminium khusus pikeun spacer aluminium kaca berongga anu dihasilkeun ku Hanyu Aluminium mangrupikeun bahan anu ramah lingkungan, sasuai kalayan sarat ROHS, éndah tur awét, sareng tiasa dipak dina kotak atanapi gulung pikeun kiriman.

dfb