Lembar aluminium anu kabeungkeut

Katerangan Singkat:

Pilihan lempeng lempeng aluminium tina 1060, 1100, 3003 sareng sasmita anu sanés, kalayan hiasan anu saé, résistansi korosi, ciri konduktivitas termal anu alus ngeunaan kulit jeruk pilihan aluminium coil substrat Pilihan 1060, 1100, 3003 sareng sasmita sanés, kalayan hiasan anu saé, résistansi korosi. sareng konduktivitas termal anu saé.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Salaku jinis bahan lambar anyar, piring alumunium embossed parantos ditampi di pasar. Pelat aluminium anu kabeungharan henteu ngan ukur seueur lamaran di sababaraha pabrik sareng gudang, tapi ogé disukai ku seueur jalma dina hiasan bumi. Warna piring aluminium embossed anca, strukturna lampu, sareng lumayan terang,. Janten naon anu kedah urang perhatosan nalika miara piring alumunium embossed di bumi urang? Ayeuna, urang ngobrol ngeunaan éta.

    1, dina prosés warna aluminium piring dilapis jelas, urang kedah ngabersihan ti luhur ka handap, ti luar ka lebet tina piring alumunium. Pesenan anu kedah dilakukeun saluyu sareng peryogina anu aya dina raraga, lamun éta tiasa nyababkeun karuksakan dina piring aluminium.
    Kulkas 1. Penyejat konduktivitas termal tina piring aluminium embossed nyaéta 237W / mK, anu langkung saé tibatan tina beusi. Dina kaayaan anu sami, laju penyejuk anu langkung gancang, langkung saé manpénkeun penyejukan. Plato aluminium embossed diolah tina 5052 piring alumunium gaduh fungsi anu hadé tina anti karat sareng anti radiasi, anu sacara umum ningkat kana jasa kahirupan kulkas. Kaseueuran kulkas di Cina nganggo penyejat piring aluminium.

    2, bahan wangunan hiasan sapertos piring témbok aluminium témbok), sepré aluminium embossed katingali tiasa ngerjakeun sagala jinis pola, tiasa ngalaksanakeun oksidasi anodik dina penampilan maranéhanana, sapertos ngolah palapis, supados kéngingkeun susunan anu saluyu , warna sareng penampilan fokus hiasan na kedah dipertimbangkeun dina waktos ayeuna, sacara umum, bahan tahan korosi anu saé, kamampuan ngolah anod, fungsi ngolah rupa, fungsi palapis mangrupikeun kaunggulan.

    3, neundeun tiis, kompartemen, kabin handap kabin, biasana ku 0.61mm lima pita piring aluminium belang, gaduh fungsi anti-skid anu hadé, résistansi korosi anu hadé salian peran di luhur, piring aluminium embossed urang ogé tiasa dianggo pikeun ieu aspék:

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 8011 sepré aluminium
    Suhu : H18, H26, H16, H24, H14, H22, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0.1-0.8
    Lebar (mm) : 350-1200
    Lenght (mm) : 350-1500
    Aplikasi: coil aluminium embossed utamana dipaké pikeun pemanasan lanté, hiasan, kulkas jero dewan sareng produk anu sanésna.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kualitas

    Henteu aya bintik minyak / gulung tanda / karat bodas / karusakan tepi / dén / liang / parut sareng cacat sanésna

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    1S3A1198
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori