Kuku aluminium pikeun kipas penyejuk

Katerangan Singkat:

Alat penyejatna dianggo pisan dina kulkas, freezer sareng industri dingin sanésna, sareng mangrupakeun produk anu ramah lingkungan.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Kerajang aluminium pikeun évaporator disaring ku Hanyu Aluminium biasana diproduksi nganggo bilét aluminium 1060 sareng 1100 sasmita. Aluminium murni ngagaduhan ciri tina dissipation panas gancang, palastik na alus sareng biaya rendah. Ketebalanna antara 0.12-0.2mm sareng lebar langkung tina 100mm. Pelat gigir tina piring aluminium kalayan ketebalan 0.8-1.5mm sareng lebar langkung tina 100mm. Ukuran husus, kakuatan tensile sareng elongation tiasa ngaropéa numutkeun kabutuhan anjeun. Kerajang aluminium pikeun évaporator didamel ku Hanyu Aluminium milik bahan perlindungan lingkungan, nyayogikeun sarat ROHS, geulis sareng awét, sareng tiasa dipak dina kotak atanapi gulung pikeun kiriman.

    Kisaran produksi

    Production-range

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kualitas

    Henteu aya bintik minyak / gulung tanda / karat bodas / karusakan tepi / dén / liang / parut sareng cacat sanésna

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    1S3A1198
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami