Kerajang aluminium pikeun bahan hiasan siling

Katerangan Singkat:

Kerajang aluminium pikeun bahan hiasan siling biasana dipaké dina siling, grill aluminium, sareng kuadrat aluminium. Éta mangrupikeun produk anu ramah lingkungan.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Coil Aluminium Digulung, Reunit, sareng Spésifikasi pikeun Spésifikasi Anjeun
    Salaku pabrik ngagiling khusus, United Aluminium gaduh kamampuan gulung, sliting sareng kamampuan unik pikeun nyocogkeun coil aluminium kana spésifikasi anu anjeun paling nuntut. Urang ngintunkeun pesenan ageung sareng ageung gancang pikeun ngabantosan anjeun ngalayanan langkung saé pikeun nasabah anjeun. Toleransi ngarah industri, bantosan metalurgi, pangiriman gancang sareng dipercaya, uji coba pikeun produk anyar ... ieu mangrupikeun alesan kunaon seueur konsumén milih Pelanggan Coil Aluminium Custom Rolled® urang. Tong netepkeun stok ukur - hayu urang nunjukkeun ka anjeun sabaraha pésta Coil Aluminium Rolled® tiasa ningkatkeun hasil bagéan anjeun sareng ngajantenkeun bagéan anjeun langkung konsisten.

    Kerajang aluminium anu dipaké pikeun bahan hiasan siling anu dihasilkeun ku Hanyu Aluminium biasana diproduksi ku bilét aluminium tina sasmita 1060, 1100 sareng 3003. Saatos ngagambar, ngalereskeun sareng meresihan, bentukna datar, ukuranna akurat, sareng palapis warna tiasa diolah. . Teu karasa saé. Ketebalanna langkung ti 0.14mm sareng lebar langkung seueur ti 50mm. Ukuran husus, kakuatan tensile sareng elongation tiasa ngaropéa numutkeun kabutuhan anjeun. Kerajang aluminium anu dianggo pikeun bahan hiasan siling anu dihasilkeun ku Hanyu Aluminium sacara ramah, nyumponan sarat ROHS, éndah sareng awét, sareng tiasa dipak dina kotak atanapi gulung pikeun kiriman.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kualitas

    Henteu aya bintik minyak / gulung tanda / karat bodas / karusakan tepi / dén / liang / parut sareng cacat sanésna

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    1S3A1198
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami