Plat hiasan hiasan

Pelat hiasan aloi aluminium ogé disebut piring tégé alloy aluminium atanapi piring gusset siling. Ngagunakeun alloy aluminium sareng aluminium salaku bahan baku sareng diolah ku cara ngagulung sareng tiis mencét kana rupa-rupa piring logam cross-section. Cai mibanda beurat ringan, kakuatan tinggi, kaku anu alus sareng tahan ka Kinérja sapertos korosi sareng daya tahan. Saatos permukaan dewan dioksidasi atanapi disemprot-dicét atanapi plastik-disemprot, éta tiasa ngabentuk rupa-rupa warna anu diperyogikeun pikeun hiasan.

gfd