Radiator Aplikasi Aluminium

Kelas aloi status ketebalan lebar
1100 H22 0.3-0.5mm 10-1650mm
1060 H22 0.3-0.5mm 10-1650mm

Panas sinksél mangrupikeun alat anu ngabédakeun komponén éléktronik anu panas dina alat-alat listrik. Biasana, éta dijieun tina piring aloi aluminium, lambaran, sareng sapotong-sapotong. T tabung hilar, tabung panguat daya dina amplifier listrik kedah nganggo anu sinks panas. Sacara umum, tilelep panas kedah dilapisan lapisan lapisan termal dina permukaan kontak antara komponén éléktronik sareng tilelep panas, supados panas anu dipancarkeun ku komponén langkung épék dikirimkeun ka tilelep panas, teras dipancarkeun ku hawa anu ngalangkungan ngalangkungan panas.
Radiadi radiator anu dianggo nyaéta alat ukar panas anu paling seueur dianggo di gas sareng séntral panas. Struktur utama ditinju sareng jinis anu réngsé. Jalur aluminium dipaké pikeun gancang fins angin dina pipa baja atanapi tambaga. Kaseueuran sasambat 1060 jalur aluminium ngagaduhan duktilitas anu alus sareng konduktivitas termal anu saé.

fdb