Topéng irung topéng N95 klip bahan baku

Kami nyayogikeun topeng N95 aluminium topéng irung bahan baku, 100% klip irung aluminium. 1,100% bahan atah anyar. dua taun Sampel gratis tiasa disayogikeun pikeun acuan atanapi tés anjeun. 3. Kami produsén, urang nyayogikeun harga kalapa, garisan produksi dimekarkeun, waktos produksi gancang. 4. Sakur anu bakal dijawab dina 12 jam.

N95 mask metal nose clip raw material