Wilujeng Ka HANYU

Tentang Kami

Xuzhou Hanyu Aluminium Industry Co., Ltd. ayana di taman industri casting metalurgi ti Jing'an Town, Peixian County, Kota Xuzhou, Provinsi Jiangsu, kalayan angkutan maju sareng logistik. Éta cadar aluminium profésional sareng produsén foil ngahijikeun R&D , produksi jeung jualan , kalayan 20 taun produksi jeung pamrosésan pangalaman payuneun standar industri.

Peralatan produksi maju dipiboga

Quadruple Aluminium Strip Cold Roll Mill Mill Mill

Luhur-Laju sareng Mesin Lisan Ukuran Tinggi

Paramén Énergi Aluminium sareng Mesin Motong Palang

Manjangkeun sareng ditambangan Mesin

Nyalukan Tungku sareng Mesin Gelas

Mesin sesebutan

Kisaran produksi kami

Production-range