8011 jalur strip aluminium

Katerangan Singkat:

Eusi utama 8011 aluminium jalur nyaéta Al Fe Si, sareng kamampuanana langkung saé tibatan aluminium foil murni.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Pikeun sipat kimia aluminium kirang stabil, urang kedah perhatosan pikeun ngabersihan nétral dina prosés beberesih, ulah nganggo agén pembersih anu kuat atanapi alkali, supados henteu ngarugikeun lempeng alumunium. Urang tiasa nempatkeun agén beberesih anu dianggo babarengan sareng produk alumunium sateuacan meresihan piring aluminium pamariksa pikeun ningali naha éta bakal ngarobih sipat kimia tina piring aluminium, teras mutuskeun naha ngagunakeun agén beberesih.

    Dina prosés ngabersihkeun piring aluminium, urang kedah nengetan pilihan bahan beberesih, sareng henteu nganggo alat-alat anu gaduh kakuatan anu ageung, sapertos bal baja. Urang langkung saé milih jandéla standar datar-rel langkung bersih upami ngabersihkeun.

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 8001 coil aluminium
    Suhu : H18, H26, H16, H24, h14, H22, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,1 - 4.0
    Lebar (mm) : 6-2000
    Panerapan: 8011 strip alumna umumna dianggo pikeun manaskeun, penyejat, topi tutup, jsb.

    Widang aplikasi

    Aluminium 8011 mangrupikeun beusi ngajalin, aluminium mangrupikeun logam anu paling seueur dianggo di dunya. Ieu disababkeun kanyataan yén alumunium gaduh kombinasi unik sifat-sifat pikaresepeun.Its ciri-ciri beurat raga, tahan korosi sareng pangropéa gampang mastikeun umur layanan anu panjang pisan tina logam sareng aloi sanésna. Laju kakurangan langkung handap tina karahaan, khususna saatos oksidasi anodic.Ia mangrupikeun logam, janten konduktor listrik anu hadé.Aluminum kagungan kekuatan anu tinggi. Nyaéta ogé kauntungan anu beurat ogé aya dina transportasi industry.Alloy 8011 umumna dianggo pikeun aluminium foil sareng bahan tutup botol.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    packaging-2
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami