8011 sepré aluminium

Katerangan Singkat:

Eusi utami 8011 lembar aluminium nyaéta Al Fe Si, sareng kamampuanana langkung saé tibatan busa aluminium murni


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Kami hoyong nyorot sepré alumunium Haomei pikeun gandeng sareng kavilah, kalebet warna aluminium anu disertina, ngagiling lapisan aluminium pikeun badan sareng piring aluminium anu dicukur pikeun hateup anti slip.

    Panawaran Haomei nyayogikeun lapisan aluminium anu pinuh-keras sareng cadar aluminium pikeun gandeng, ogé katelah panél sisi aluminium. Lembar aluminium ieu dicét bodas dina hiji sisi jeung ngagaduhan jas nyeuseuh di sabalikna. Aranjeunna asalna dina ukuran anu baku, sapertos 49 x 96 sareng 49 x 110. Kami ogé nyayogikeun lebar sareng panjang khusus. Haomei Supply ogé saham ngagiling coil béréskeun pikeun awakna trailer. Pabriker aluminium urang sareng aluminium dicét tiasa dianggo pikeun trailer kuda, gandeng kargo sareng kavilah ogé. Pikeun lanté trailer sareng kafilah, urang gaduh pelat dikontrak anti slip aluminium sapertos sepré piring inten, 3 batang plat témbok aluminium sareng 5 lembar pamariksaan aluminium.

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 8011 sepré aluminium
    Suhu : H18, H26, H16, H24, h14, H22, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,1 - 4.0
    Lebar (mm) : 100-1600
    Lenght (mm) : 300-3000
    Panerapan: 8011 sepré alumunium biasana dianggo pikeun manaskeun, penyejat, topi tutup, jsb.

    Widang aplikasi

    Eusi pikeun ditambah

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    1S3A1198
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami