8011 coil aluminium

Katerangan Singkat:

Eusi utama 8011 coil aluminium nyaéta Al Fe Si, sareng kamampuanana langkung saé tibatan busa aluminium murni.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Ketebalan produksi utama nyaéta 0,05mm-4mm, lebar 6mm-2000mm sasmita 1100, 1060, 1070, 3003, 3102, 3004, 5052, 5083, 6061, 6063, 8011 sareng 1 séri, 3 séri, 5 séri, 6 séri. 8 séri Gulung, piring aluminium, strip aluminium, aluminium foil, piring aluminium pola, piring aluminium embossed, nagara H18, H26, H16, H36, H24, H14, H34, H22, H12, H32, O nagara.
    Produk umumna dianggo dina kendaraan énergi énggal, hiasan gedong, sarung batré aluminium énérgi énggal, alat éléktronik, setem sareng gambar, kaca insulasi, radiator, kondenser, panguap, panangan kabel, sambungan lemes, industri kimia sareng industri sanésna.

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 8001 coil aluminium
    Suhu : H18, H26, H16, H24, h14, H22, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,1 - 4.0
    Lebar (mm) : 6-2000
    Aplikasi: 8011 coil alumna umumna dipaké pikeun manaskeun, penyejat, topi tutup, jsb.

    Widang aplikasi

    Aluminium 8011 mangrupikeun beusi ngajalin, aluminium mangrupikeun logam anu paling seueur dianggo di dunya. Ieu disababkeun kanyataan yén alumunium gaduh kombinasi unik sifat-sifat pikaresepeun.Its ciri-ciri beurat raga, tahan korosi sareng pangropéa gampang mastikeun umur layanan anu panjang pisan tina logam sareng aloi sanésna. Laju kakurangan langkung handap tina karahaan, khususna saatos oksidasi anodic.Ia mangrupikeun logam, janten konduktor listrik anu hadé.Aluminum kagungan kekuatan anu tinggi. Nyaéta ogé kauntungan anu beurat ogé aya dina transportasi industry.Alloy 8011 umumna dianggo pikeun aluminium foil sareng bahan tutup botol.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kualitas

    Henteu aya bintik minyak / gulung tanda / karat bodas / karusakan tepi / dén / liang / parut sareng cacat sanésna

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    1S3A1198
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami