5052 jalur aluminium

Katerangan Singkat:

5052 jalur aluminium nyaéta aloi Al- Mg, anu mangrupikeun aluminium antirust anu paling seueur dianggo. Alloy ieu ngagaduhan kakuatan anu tinggi, utamina kakuatan kacapean tinggi: palebutan sareng résistansi korosi.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 5002 jalur aluminium
    Suhu : H18, H36, H16, H34, h14, H32, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,1 - 4.0
    Lebar (mm) : 6-2000
    Panerapan: 5052 coil aluminium umumna dianggo pikeun kapal, bahan kendaraan, waja kabel, bahan aloi alumunium pikeun aeroangkasa, cangkang produk éléktronik, produk logam lambar, tank minyak, jsb.

    Widang aplikasi

    1. Dipaké sacara lega pikeun ngadamel konduktor, tukang masak, panel alat, lantai, cangkang, hiasan gedong, bahan wangunan, bahan mobil. 2. pikeun ngawangun bahan sareng bahan wangunan. Diantarana: palabuhan hateup, siling, témbok aksés, dinding partisi, louver, jepretan, panto, balkon, témbok, jalan, jalan jalan, papan panyalindungan jalan raya, papan perlindungan jalan raya, jambatan guardrail, perancah, papan kapal, jsb.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    Aluminum-packaging
    packaging-2
    Aluminum-packaging
    packaging-3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami