5052 sepré aluminium

Katerangan Singkat:

5052 lembar aluminium nyaéta aloi Al-Mg, anu mangrupikeun aluminium antirust anu paling loba dipaké. Alloy ieu ngagaduhan kakuatan anu tinggi, utamina kakuatan kacapean tinggi: palebutan sareng résistansi korosi.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    TAluminum pikeun Trailer - Millish Aluminium Sheets - Plate Plate - Aluminium CoatedHaomei Aluminium ngahasilkeun adat cut-to-panjang trailer Aluminium Cargo Sheets. Salaku pilihan, sepré alumunium ogé tiasa dilaminasi pilem pelindung pikeun ngabantosan permukaan tina goresan nalika prosés manufaktur anjeun. Garis produk urang sayogi dina lambaran aluminium atanapi coil pikeun industri Kargo Bawa. Urang nawiskeun rupa-rupa warna tina 49 aluminum aluminium lebar dina .024 atanapi .030 ketebalan. Ngagilingkeun atanapi warna lapisan aluminium salapis disalut ngarawat dugi ka 8 ′ panjang pikeun cocog sareng kabutuhan anjeun. Gumantung kana pangabutuh anjeun, boh coil sareng cut cadar khusus tiasa laminated sareng pilem pelindung.

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 5052 sepré aluminium
    Suhu : H18, H36, H16, H34, h14, H32, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,1 - 4.0
    Lebar (mm) : 100-1600
    Lenght (mm) : 300-3000
    Panerapan: 5052 coil aluminium umumna dianggo pikeun kapal, bahan kendaraan, waja kabel, bahan aloi alumunium pikeun aeroangkasa, cangkang produk éléktronik, produk logam lambar, tank minyak, jsb.

    Widang aplikasi

    Plato séng-aluminium aluminium pikeun plat tukang kristal cair LED parantos diwanohkeun dina jaman modéren. Piring aluminium pikeun piring kristal cair LED utamana dipaké pikeun manufaktur pelesir deui piring panas pikeun tampilan kristal cair sareng kulkas. Backplane LCD LED anu dihasilkeun ku Hanyu Aluminium biasana diproduksi ku ngagunakeun alloy aluminium alloy sasmita 5052 sareng 3104. kaayaan nagara O, kakuatan alus, ketebalan aya antara 0,5 sareng 2mm, lebar langkung 500mm, sareng tensile kakuatan sareng elongation tiasa ngaropéa numutkeun kabutuhan anjeun. Pamakéan lambaran kristal cair LED tiasa ngirangan biaya produksi, sareng ogé tiasa ngirangan prosés pencemaran lingkungan sapertos nyemprot. Dina waktos anu sami, lambaran kristal cairan LED gaduh langkung seueur kaunggulan indikator kinerja sapertos kakuatan sareng kualitas permukaan ti bahan tradisional. Plat aluminium pikeun kristal cair LED anu dihasilkeun ku Hanyu Aluminium mangrupikeun bahan anu ramah lingkungan, nyayogikeun sarat ROHS, sareng disangsikeun. Cai mibanda résistansi suhu anu luhur, résistansi korosi, sareng bahan-bahan sanés anu nyayogikeun standar kabersihan dahareun. Éta geulis sareng awét. Éta tiasa dikotér atanapi digulung. Bungkusan kanggo pengiriman bungkusan.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    1S3A1198
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami