5052 coil aluminium

Katerangan Singkat:

5052 coil aluminium nyaéta aloi Al- Mg, anu mangrupikeun aluminium antirust anu paling loba dipaké. Alloy ieu ngagaduhan kakuatan anu tinggi, utamina kakuatan kacapean tinggi: palebutan sareng résistansi korosi.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Kerajang aluminium anu dipaké pikeun bahan hiasan siling anu dihasilkeun ku Hanyu Aluminium biasana diproduksi ku bilét aluminium tina sasmita 1060, 1100 sareng 3003. Saatos ngagambar, ngalereskeun sareng meresihan, bentukna datar, ukuranna akurat, sareng palapis warna tiasa diolah. . Teu karasa saé. Ketebalanna langkung ti 0.14mm sareng lebar langkung seueur ti 50mm. Ukuran husus, kakuatan tensile sareng elongation tiasa ngaropéa numutkeun kabutuhan anjeun. Kerajang aluminium anu dianggo pikeun bahan hiasan siling anu dihasilkeun ku Hanyu Aluminium sacara ramah, nyumponan sarat ROHS, éndah sareng awét, sareng tiasa dipak dina kotak atanapi gulung pikeun kiriman.

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 5002 coil aluminium
    Suhu : H18, H36, H16, H34, h14, H32, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,1 - 4.0
    Lebar (mm) : 6-2000
    Panerapan: 5052 coil aluminium umumna dianggo pikeun kapal, bahan kendaraan, waja kabel, bahan aloi alumunium pikeun aeroangkasa, cangkang produk éléktronik, produk logam lambar, tank minyak, jsb.

    Widang aplikasi

    Coil aluminium 5052 ngagaduhan résistansi korosi anu langkung luhur ti alloy aluminium sanésna gaduh kakuatan anu langkung luhur tibatan 3003 aluminium coils.Its résistansi anu hadé pikeun uyah sareng cai ngajantenkeun bahan anu populér pikeun aplikasi Kelautan. 5052 Coil aluminium gampang bentukna, punch, weld sareng polish.With up setup anu leres, éta gaduh machinability.It ogé ngagaduhan kepadatan anu saé sareng konduktivitas termal anu alus pikeun dianggo dina tank bahan bakar, shutters karusuhan, panél kulkas sareng panél.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    1S3A1198
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami