3003 jalur aluminium

Katerangan Singkat:

3003 jalur alumunium mangrupikeun jinis alloy Al- Mn, anu mangrupikeun aluminium antirust anu paling seueur dianggo. Éta gaduh formability anu hadé, kamampuan weld sareng résistansi korosi. Hal ieu dianggo pikeun ngolah bagéan kalayan formability anu hadé sareng résistansi korosi anu luhur sareng kamampuan las.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 3003 jalur strip
    Suhu : H18, H26, H16, H24, h14, H22, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,05 - 4.0
    Lebar (mm) : 6-2000
    Panerapan: 3003 coil alumna umumna dianggo pikeun kapal, radiator, bahan kendaraan, anti korosi sareng pelestarian panas, papan percetakan, bahan wangunan, cangkang produk éléktronik, produk logam lambar, gelas aluminium kerung, jsb.

    Widang aplikasi

    Cahaya, percetakan, bungkusan, hiasan, permukaan éléktronik, piring kandel anu gancang, piring basis PS, piring basa plastik aluminium, piring témbok témpo aluminium, plat lempeng komposit aluminium. Piring, gasket aluminium, piring alumunium. Jero rohangan: témbok, siling, jamban, dapur sareng balkon, rana, panto, témbok langsing. Eksterior: témbok témbok, témbok exterior, hateup, cam, torowongan, lajur panutup, diropéa. Iklan: nangtung paméran, papan lapis, papan lapang, storefront.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    packaging
    Aluminum-packaging
    packaging-2
    packaging-3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami