3003 sepré aluminium

Katerangan Singkat:

3003 lembar aluminium nyaéta aloi Al-Mn, anu mangrupikeun aluminium antirust anu paling loba dipaké. Éta gaduh formability anu hadé, kamampuan weld sareng résistansi korosi. Hal ieu dianggo pikeun ngolah bagéan kalayan formability anu saé, résistansi korosi tinggi sareng kamampuan las.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 3003 sepré aluminium
    Suhu : H18, H26, H16, H24, h14, H22, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,1 - 4.0
    Lebar (mm) : 100-1600
    Lenght (mm) : 300-3000
    Panerapan: 3003 sepré alumunium biasana dianggo pikeun kapal, radiator, bahan kendaraan, anti korosi sareng pelestarian panas, papan anu dicitak, bahan wangunan, cangkang produk éléktronik, produk logam lambar, bak minyak, jsb.

    Widang aplikasi

    Plat lempeng 3003 boga daya tahan karat anu saé sareng cocog pikeun lingkungan beueus, sapertos kulkas atanapi saluran hawa, bagian mékanis atanapi bungkusan éksternal. 3003 piring alumunium ogé seueur dienggo dina kapal / kapal, kendaraan, mobil sareng pasang-pasang konperénsi, kapal tekanan réprési, peralatan kulkas, menara TV, alat pengeboran, fasilitas transportasi sareng komunikasi, komponén misil, piring baju, jsb.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    1S3A1198
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami