3003 coil aluminium

Katerangan Singkat:

3003 coil alumunium nyaéta jinis aloi Al-Mn, anu mangrupikeun aluminium antirust anu paling seueur dianggo. Éta gaduh formability anu hadé, kamampuan weld sareng résistansi korosi. Hal ieu dianggo pikeun ngolah bagéan kalayan formability anu hadé sareng résistansi korosi anu luhur sareng kamampuan las.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 3003 coil aluminium
    Suhu : H18, H26, H16, H24, h14, H22, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,05 - 4.0
    Lebar (mm) : 6-2000
    Panerapan: 3003 coil alumna umumna dianggo pikeun kapal, radiator, bahan kendaraan, anti korosi sareng pelestarian panas, papan percetakan, bahan wangunan, cangkang produk éléktronik, produk logam lambar, gelas aluminium kerung, jsb.

    Widang aplikasi

    3003 mangrupikeun aloi anu umum kalayan kakuatan sedeng, pagelaran mesin anu hadé sareng résistansi korosi anu hadé.Ia biasana digulung sareng dipencét, tapi henteu biasana digedékeun, éta henteu dianggo pikeun larutan. aplikasi sapertos talang, downpipe, bumbung sareng siding.The anu paling sering dianggo nyaéta 3000 séri "alloy aluminium-mangan", dimana 3003, 3004, 3005, 3103, 3105 sareng aloi sanésna dianggo dina jumlah anu ageung, sabab eusi mangan dina aloi aluminium-mangan relatif stabil.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    1S3A1198
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami