1100 jalur aluminium

Katerangan Singkat:

Jalur aluminium 1100 ngandung alumunium 99,00%, anu ngagaduhan ciri palastik tinggi, résistansi korosi, ngabentuk nomer sareng las anu saé.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    • Lembar cet dicét pikeun syarat anjeun.
    • Cét Hideung sareng Bodas sayogi sayogi.
    • Lembar cet dicét anu aya di boh .024 sareng .030 ketebalan.
    • Lembar dicét bisa laminated sareng pilem pelindung upami diperyogikeun.
    • Lembar anu ditumpuk dina palét pikeun pengiriman gampang.
    • Punten nelepon kasadiaan dina warna anu sanés.

    Salaku jinis bahan lambar anyar, piring alumunium embossed parantos ditampi di pasar. Pelat aluminium anu kabeungharan henteu ngan ukur seueur lamaran di sababaraha pabrik sareng gudang, tapi ogé disukai ku seueur jalma dina hiasan bumi. Warna piring aluminium embossed anca, strukturna lampu, sareng lumayan terang,. Janten naon anu kedah urang perhatosan nalika miara piring alumunium embossed di bumi urang? Ayeuna, urang ngobrol ngeunaan éta.

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 1100 jalur aluminium
    Suhu : H18, H26, H16, H24, h14, H22, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,05 - 4.0
    Lebar (mm) : 6-2000
    Lenght (mm) : 300-3000
    Panerapan: 1100 jalur alumunium biasana dianggo pikeun utensil, radiator, anti korosi sareng pelestarian panas, papan percetakan, bahan wangunan, cangkang produk éléktronik, produk logam lambar, jsb.

    Widang aplikasi

    Aloi aluminium gaduh daya tahan korosi anu kuat. Aranjeunna peka kana suhu anu tinggi 200 nepi ka 250 ° C (392 dugi ka 482 ° f) sareng tiasa kaleungitan sababaraha kakuatan. Tapi, kakuatan alloy aluminium tiasa dironjatkeun dina kaayaan suhu handap enol, ngajantenkeun suhu alloy suhu anu idéal. Kelas ieu mangrupikeun aluminium murni industri. Éta lemes, karasa alus, kalayan kinerja pamrosésan anu saé, cocog pikeun hésé hésé ngabentuk aplikasi. Éta tiasa dilas ku metoda naon waé, tapi éta henteu panas tiasa lumayan. Éta gaduh résistansi korosi anu hadé sareng biasana dianggo dina industri pamrosésan kimia sareng dahareun.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    Aluminum-packaging
    packaging-2
    packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami