1100 sepré aluminium

Katerangan Singkat:

Lembar aluminium 1100 ngandung alumunium 99,00%, anu ngagaduhan ciri palastik tinggi, résistansi korosi, ngabentuk nomer sareng kénging anu alus.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 1100 sepré aluminium
    Suhu : H18, H26, H16, H24, h14, H22, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,1 - 4.0
    Lebar (mm) : 100-1600
    Lenght (mm) : 300-3000
    Panerapan: 1100 sepré alumunium biasana dipaké pikeun utensil, radiator, anti korosi sareng pelestarian panas, papan percetakan, bahan wangunan, cangkang produk éléktronik, produk logam lambar, jsb.

    Widang aplikasi

    1100 piring alumunium cocog pikeun bagian atanapi produk anu peryogi kabentuk sareng résistansi korosi anu luhur tapi henteu kakuatan tinggi, sapertos perawatan dahareun sareng kimia, alat panyimpen, alat pinggan, alat perongsang, konci kimpalan, reflektor, namep template, dll. , konduktivitas listrik sareng termal anu luhur, kapadetan rendah sareng plastikitas alus teuing, tiasa diolah kana sagala rupa produk aluminium ku stamping.Low kakuatan, tapi kalayan duktilitas anu alus, kabentukna sareng weldability; Saatos perawatan oksidasi anodik, ngagaduhan résistansi korosi, permukaanna lancar , lemes sareng beresih.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    1S3A1198
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami