1100 coil aluminium

Katerangan Singkat:

1100 coil aluminium ngandung 99,00% alumunium, anu ngagaduhan ciri palastik tinggi, résistansi korosi, ngabentuk nomer sareng las anu saé.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 1100 coil aluminium
    Suhu : H18, H26, H16, H24, h14, H22, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,05 - 4.0
    Lebar (mm) : 6-2000
    Lenght (mm) : 300-3000
    Panerapan: 1100 coil aluméni dipaké pikeun alat utensil, radiator, anti korosi sareng pelestarian panas, papan percetakan, bahan wangunan, cangkang produk éléktronik, produk logam lambar, jsb.

    Widang aplikasi

    Aloi aluminium gaduh daya tahan korosi anu kuat. Aranjeunna peka kana suhu anu tinggi 200 nepi ka 250 ° C (392 dugi ka 482 ° f) sareng tiasa kaleungitan sababaraha kakuatan. Tapi, kakuatan alloy aluminium tiasa dironjatkeun dina kaayaan suhu handap enol, ngajantenkeun suhu alloy suhu anu idéal. Kelas ieu mangrupikeun aluminium murni industri. Éta lemes, karasa alus, kalayan kinerja pamrosésan anu saé, cocog pikeun hésé hésé ngabentuk aplikasi. Éta tiasa dilas ku metoda naon waé, tapi éta henteu panas tiasa lumayan. Éta gaduh résistansi korosi anu hadé sareng biasana dianggo dina industri pamrosésan kimia sareng dahareun.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    1S3A1198
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami