1060 Jalur Aluminium

Katerangan Singkat:

1060 Strip aluminium ngandung alumunium 99,6%, anu ngagaduhan ciri paleburan tinggi, résistansi korosi, konduktivitas anu hadé sareng konduktivitas termal.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 1060 Jalur aluminium
    Suhu : H18, H36, H16, H34, h14, H32, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,1 - 4.0
    Lebar (mm) : 100-1600
    Lenght (mm) : 300-3000
    Panerapan: 1060 jalur aluminium umumna dianggo pikeun radiator, panguap, bagian stamping, labél sareng produk anu sanés.

    Widang aplikasi

    Cahaya, percetakan, bungkusan, hiasan, permukaan éléktronik, piring kandel anu digulung, substrat PS, substrat plastik aluminium, substrat témbok aluminium, piring aluminium plastik, gasket aluminium, piring aluminium embossed. Dalaman: témbok pelindung, siling, dua kamar, dapur sareng balkon, louver, panto, témbok langsing. Exterior: masonry, témbok exterior, hateup, kaméra, torowongan, kolom, hiasan .Advertising: platform tampilan, Panawaran Kartu, panél, di hareupeun toko

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    1S3A1198
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami