1060 sepré aluminium

Katerangan Singkat:

1060 Coil aluminium ngandung alumunium 99,6%, anu ngagaduhan ciri plastikitas tinggi, résistansi korosi, konduktivitas anu hadé sareng konduktivitas termal.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 1060 sepré aluminium
    Suhu : H18, H36, H16, H34, h14, H32, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,1 - 4.0
    Lebar (mm) : 100-1600
    Lenght (mm) : 300-3000
    Panerapan: 1060 sepré alumunium biasana dianggo pikeun radiator, évaporator, bagian stamping, labél sareng produk anu sanés.

    Kelas

    Max (%)

    Si

    Fe

    Cu

    M.N.

    Mg

    Cr

    Zi

    Ti

    Al

    Galunggung 1060

    0,25

    0,35

    0,05

    0,03

    0,03

    0,05

    0,03

    99,6

    Widang aplikasi

    Sabuk aluminium Transformer dibagi kana merek, spésifikasi, sareng nagara anu luyu pikeun aplikasina. Kelas kasebut: 1060, 1050, 1050A, 1060, 1070, 1070A, 1350, nagara: O negeri. O nunjukkeun kaayaan hipu, sareng jumlahna tiasa dianggo pikeun nunjukkeun gelar lemes sareng susah sareng darajat pengakuan. Ketebalanna antara 0,08 sareng 3.00, anu disebut: pita aluminium sareng foil kanggo trafo garing-jinis. Jalur aluminium sareng foil pikeun trafo jinis garing tina aluminium murni anu kualitasna baku salaku bahan baku.
    Aranjeunna gaduh ciri tina konduktivitas listrik anu luhur, kualitas lemes, permukaan lemes, sareng henteu aya angin. Éta mangrupikeun bahan idéal pikeun trafo jinis garing. Éta ngagaduhan syarat anu tinggi dina sababaraha indikator téknis sapertos konduktivitas listrik, burr curling, lenturan sisi, sareng kualitas aluminium jalur sareng foil. Jalur aluminium sareng foil pikeun trafo jinis garing umumna dipilih tina 1060 jalur aluminium, anu eusi alumunium luhureun 99.6%, anu ogé disebut piring aluminium murni, anu kagolong tina séri anu sering dianggo dina kulawarga jalur aluminium.
    Kauntungan tina sérial aluminium ieu: séri anu paling sering dipaké, prosés produksi cukup sederhana, téknologi relatif dewasa, sareng hargana ngagaduhan kauntungan anu ageung dibanding lempeng témbok aluminium aloi kelas tinggi sanés. Kalayan kakuatan elongation sareng tegangan anu saé, éta tiasa nyumponan syarat pangolahan konvensional (stamping, manjang) sareng formability anu luhur. Éta aluminium murni industri, kalayan plastikitas tinggi, résistansi korosi, konduktivitas listrik sareng konduktivitas termal, tapi kakuatan rendah, pengobatan panas teu tiasa nguatkeun machinability henteu saé; las gas, las atom hidrén sareng las kontak, henteu gampang ngala; gampang tahan rupa-rupa jinis pamrosesan tekanan sareng penyambungan, ditongkok.
    Dina kaayaan 1060-O, jalur aluminium trafo gaduh eusi aluminium anu luhur (biasana langkung ti 99.6% -99.7%), sareng konduktivitas listrik sareng konduktivitas termal tina alumina ngan langkung handap tina logam tambaga konvensional, sareng konduktif logam sipat-sipatna giliran: pérak tambaga emas Al-Ni alloy baja. Kusabab harga tambaga jauh langkung luhur tibatan aluminium, bahan anu paling sering dianggo pikeun kasét tukang ngarécét nyaéta pita aluminium. Transpormer aluminium sareng aluminium strips umumna dianggo dina trafo ageung, tanaga surya sareng industri listrik.
    Transparan aluminium nganggo aluminium anu luhur murni salaku bahan baku, eusi aluminium tiasa ngahontal langkung ti 99,6%, sareng éta ngagaduhan sipat konduktif séri sanés tina aluminium. Aplikasi tiasa ngadamel transformer jinis garing ngagaduhan kaunggulan ukuranana leutik, beurat cahya, kinerja insulasi anu hadé, seuneu api, henteu aya polusi, séhat partial, tahan résistansi, operasi stabil sareng dipercaya, bising séhat, biaya pangropéa séhat, jsb. dina wangunan luhur-luhur, fasilitas bawah tanah, pusat komersial, daérah padumukan, hotél, réstoran sareng daérah basisir baseuh seueur dianggo.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    1S3A1198
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami