1060 Coil aluminium

Katerangan Singkat:

1060 Coil aluminium ngandung 99,6% alumunium, anu ngagaduhan ciri plastik luhur, résistansi korosi, konduktivitas anu hadé sareng konduktivitas termal.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 1060 Coil aluminium
    Suhu : H18, H26, H16, H24, h14, H22, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,05 - 4.0
    Lebar (mm) : 6-2000
    Panerapan: 1060 Coil aluméni biasana dianggo pikeun radiator, anti korosi sareng pelestarian panas, waja kabel, cangkang produk éléktronik, trafo sareng bagian hiasan.

    Widang aplikasi

    Kelas utama jalur aluminium khusus pikeun sambungan lemes logam nyaéta 1060 kaayaan "O", ketebalan 0,05mm-2.0mm, lebar 15mm-1650mm, ukuran khusus tiasa dipotong sareng digulung dumasar kana syarat customer, permukaan jalur aluminium lancar, henteu aya garis hideung, mentega cacad sapertos flecks sareng oksidasi, weldability anu saé, henteu gampang pegat, konduktivitas listrik anu hadé, sapotong jalur aluminium atanapi foil aluminium tiasa dipotong dina hiji waktos sakabéhna, laser laser. téknologi las pengabaran éksprési tiasa dianggo, sareng tekanan pemanasan tiasa ngadamel kerajang tambaga sareng kerajang aluminium Nyepat saling sareng langsung ngagabungkeun sacara gembleng. Produkna gaduh pangaruh konduktivitas anu hadé, ngaleungitkeun konduktivitas listrik anu goréng tina batré anu disababkeun ku pelonggaran pangikat sabab sacara geter salami operasi mobil. Dina waktos anu sami, sambungan aluminium anu fleksibel cahya dina beurat sareng ningkatkeun mileage. Daya aluminium sareng aluminium aluminium anu dihasilkeun ku Hanyu Aluminium gaduh weldability anu saé sareng produk stabil, sareng ditampi ku pelanggan di bumi sareng mancanagara.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    1S3A1198
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami