1050 sepré aluminium

Katerangan Singkat:

1050 sepré aluminium ngandung 99,5% alumunium, anu ngagaduhan ciri palastik tinggi, résistansi korosi, konduktivitas anu hadé sareng konduktivitas termal.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Parameter teknis

    Jenis aloi : 1050 sepré aluminium
    Suhu : H18, H26, H16, H24, h14, H22, H12, O
    Ketebalan (mm) : 0,1 - 4.0
    Lebar (mm) : 100-1600
    Lenght (mm) : 300-3000
    Aplikasi1010 sepré aluminium umumna dianggo pikeun radiator, panguap, bagian stamping, labél sareng produk anu sanés.

    Widang aplikasi

    1050 lambar aluminium milik kulawarga tempa anu komersil murni sareng kasuburan 99,5% Aluminium. Kacuali Al, 0,4% Fe ditambah kana 1050 lambar aluminium, sahingga, éta ngagaduhan konduktivitas listrik anu luhur. 1000 seri aluminium kelompok nawarkeun résistansi koréksi pangsaéna dibandingkeun sareng grup aloi, sareng 1050 légal aluminium. Alloy aluminium 1050 mangrupikeun kelas aluminium anu umum pikeun karya logam lambar umum dimana kakuatan sedeng anu dipikabutuh.Aluminium alloy 1050 dipikanyaho pikeun résistansi korosi anu hadé, kakurangan luhur sareng finish répluktif. 1050 parantos dianggo pikeun desain interior wangunan, bumbung. , ngeja, tanda, tanda jalan, tanda jalan, parabot, panto struktural anodisasi sareng Windows, Bridges sareng struktur dukungan.

    Pangiriman

    Geura Kanggo Bahan di Bursa, 20-30 Dinten kanggo Mill Praduction

    Kisaran produksi

    Production-range

    Bungkusan

    Palet kayu atanapi Usuk ngaropéa

    1S3A1198
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging
    Aluminum-packaging

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami