PRODUK

PEMBANGUNAN PRODUK

TENTANG URANG

  • Ngeunaan Hanyu

    Xuzhou Hanyu Aluminium Industry Co, Ltd aya di taman industri pemiceun metalurgi Kota Jing'an, Peixian County, Xuzhou City, Propinsi Jiangsu, kalayan angkutan maju sareng logistik. Éta téh cadar aluminium profésional sareng produsén foil ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan, kalayan 20 taun produksi sareng pangalaman ngolah payun tina standar industri.

APLIKASI

KAS INDUSRI

BALONG

BALAYANG PUSAT